giovedì 2 settembre 2010

Una strada nel bosco - Tie metsässäAi piedi del monte Musinè, a destra del sentiero che porta alla vetta, una strada sale in un bosco di querce, cespugli di rovi, ginepro e erica.
Meraviglia per i miei occhi e la mia mente.

Musinè -vuoren juurella, oikealla puolella polkua, joka johtaa huipulle, tie nousee tammimetsään, karhunvatukkapensaita, katajaa ja kanervaa.
Ihanaa silmilleni ja mielelleni.

8 commenti:

 1. Voi mitä aarteita sinulla siellä on! Nuo terhot, ah kun niitä olisi. Kerrassaan inspiroivaa matskua valtavasti. Hieno retki on ollut varmaankin.
  Edellisen postauksen makkara on aivan ihana. Meidän Pirttihirmukin tykkäsi, veljestään puhumattakaan. Hän oli ihan innoissaan. Vielä kun näytin Lulun kuvan niin poikahan ihan meni pois tolaltaan.
  Nauttikaa te siellä lämmössä, me jo vähän palellaan:)
  Kaisa

  RispondiElimina
 2. Kiitos, kaannan kommenttisi Lariciolle. Posti, retki ja kuvat ovat hanen.

  Kiva, etta tykkasitte makkarakoirasta :)
  Paivisin on viela yli 20 astetta, mutta syksya on ilmassa ja olen alkanut virkata onnellisena villapaitaa.

  RispondiElimina
 3. Näissä kuvissa on ihan erilainen syksyn valo kuin meillä täällä.Kirkas lämmin.Kaunista -kiitos!

  RispondiElimina
 4. Kehuthan Lariciota kuvista minunkin puolestani. Mitàs karhunvatukoista valmistat(te)? Pari pàivàà ollut viileàà, ensi viikoksi luvassa taas n 20 astetta. Semmoista pehmeàà laskua saapasmaan lokakuuhun.

  RispondiElimina
 5. Kiitokset ja kehut menevät perille.
  Sain lahjaksi alakerran ystävälliseltä kampaajalta karhunvatukkahillopurkin, aivan ihanaa! Omaa pensasta ei tällä hetkellä ole, mutta ootas kun saan puutarhan!

  RispondiElimina
 6. Ihania kuvia. Oma kääpiöomenapuumme tuotti tasan kolme omenaa. Jokainen poika sai yhden. Kunhan puu vaan alkaa tuottaa enemmän hedelmiä, niin kirpakoista omenista tule loistavaa hilloa tai omppupiirakkaa =o) t:Hanna
  P.S. teen kolmipäiväistä työviikkoa (pakkolomalla muulloin), joten aikaa neulomiseen on runsaasti. Siksi olen välillä niin tuottelijas... ;o)

  RispondiElimina
 7. Taas niin hienoja kuvia, joista aistii pieni haikeus mielessä syksyn tulevan ihan kohta , mutta vielä riittää hiukan valoa ja lämpöä perhosille.

  -Mur

  RispondiElimina
 8. Ihanan herkullisia kuvia! Tuli hyvälle mielelle niitä katsoessa :)

  RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lettori fissi